10.8.2011

Myfxbook analysointityökalu


Myfxbook on mielenkiintoinen treidauksen analysointityökalu, voit määrittää ovatko treidaustilastosi yksityiset (private) vai julkiset (public).
MyFXbook
Valitettavasti Oanda ei ole tarjonnut fxTrade -kaupankäyntialustasta api-rajapintaa myfxbookille joten oandan treidaushistoriaa ei saa sinne mikäli käytät fxTrade alustaa kaupankäyntialustana, joskus Myfxbookin alkuaikoina myös oandan fxtrade alustan "full transaction history" linkin sai yhdistettyä Myfxbookkiin, mutta linkit vanheni melko usein ja lisäksi jos oli suuri määrä treidaushistoriaa takana niin Myfxbook ei kyennyt käsittelemään dataa. Myfxbook pyyteli oandalta rajapintaa vuonna 2010, jotta voisi tarjota Oandan fxTrade asiakkaille analysointipalveluaan, mutta Oanda ei ole sitä rajapintaa saanut aikaiseksi. Tosin nykyään Oandalla on tarjolla myös MetaTrader alusta jonka käyttäjille Myfxbook on mahdollista.

Myfxbook tukee yli 100 brokeria

Jos käytät oandan MetaTrader 4 (MT4) kaupankäyntialustaa tai jotain muuta MetaTrader 4 alustaa tarjoavaa brokeria (Myfxbook tukee yli sataa brokeria) saattaa Myfxbook olla hyvä vaihtoehto omien treidauksien analysointiin, vertailuun, jakamiseen. Erilaisten treidausmenetelmien tutkiskeluun yms. Pieni miinus Myfxbookille siitä että siellä näkyy aika moni MT4 käyttäjä julkaisevan Expert Advisorien (EA) backtestejä.


EDIT (14.11.2011): nyt pitäisi toimia Myfxbook myös Oandan fxtrade -alustan kanssa, Oanda on luonut rajapinnan "vain luku" -oikeuksin vartavasten kolmansia osapuolia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!